Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Ínyencek hónapja a Pécsváradi Várban

2015. október 30.  Vissza a hírekhez

Novemberben minden hétvégén más és más különlegességgel várjuk kedves vendégeinket a vár István Király Éttermében!

 

NOVEMBER 6-8.  MÁRTON-NAPI LIBALAKOMA

Leves             Libaragu

Főételek (választható)

Libamell erdei gyümölcsös barnamártásban, krokettel
Sült libamáj rozémártással, párolt káposztával és tört burgonyával

Desszertek (választható)

Aszalt gyümölcsös kásaszelet borhabbal
Lúdlábtorta

A menü ára: 2.900,- Ft

A desszertek önállóan is fogyaszthatók- például egy jó csésze kávé mellé: 450,-/db

November 8-án Szent Mártonnak ünnepén címmel egész napos rendezvényre is várjuk vendégeinket!

 

NOVEMBER  14. SKÓT VACSORAEST

Skót gulyás:                                                                                                    950,-

Skót marharagu zöldségekkel és mentával, walesi pirítóssal tálalva:            1.800,-

Castle bélszín steak zöldborsmártással és burgonyalángossal:                    2.990,-

Old- Clan bélszín steak erdei gombamártással:                                             2.990,-

Répatorta:                                                                                                        450,-

Skót palacsinta whiskys áfonyamártással:                                                        450,-

Tájékozott és szerencsés vendégeink whiskyt nyerhetnek!

A vacsoraest a Skócia Szent Margit túra kísérő rendezvénye.  A túra résztvevői vendégeink a desszertre (más ételek fogyasztása után).

 

NOVEMBER 21-22. LAKODALOM VAN A MI UTCÁNKBAN…

Lakodalmas kóstoló – nemcsak ifjú pároknak!

A legkedveltebb és a lekgkülönlegesebb esküvői menüsorunk kétszemélyes adagolásban - most féláron!

Vidéki ízek:                         5.700,-Ft / 2 fő

Leves:             Tyúkhúsleves finommetélttel és vele főtt zöldségekkel

Meleg előétel: Főtt hús legjava, paradicsom- és fokhagymamártás

Vegyes tál:    Rántott jércemell sajttal, sonkával töltve; Grillezett sertésflekken fűszeresen; Töltött csirkecomb

Köretek:        Petrezselymes vajas burgonya; Párolt rizs

Saláta:                        Magyaros saláták vegyesen

 

„Vadat, s halat”      6.900,-Ft /2 fő

Leves:            Vadragu leves vajas burgonyagombóccal

Meleg előétel: Hortobágyi húsos palacsinta

Vegyes tál:    Sertésszűz magyarosan, bacon chipsszel; Fogasfilé curry mártásban; Szarvassült érmék erdei gyümölcsmártással; Vajas jércemell

Köretek:        Rozmaringos burgonya; Párolt rizs; Vajon pengetett zöldségek

Saláta:            Friss idénysaláta szűz olívaolajjal, fehérborecettel

 

NOVEMBER 28. HALVACSORA

Toszkán halleves:                                                                                                             990,-

Füstölt hal leves:                                                                                                              990,-

Petrezselymes kék kagyló halvajas pirítóssal:                                                                  690,-

Haltepertő kapros mártogatóssal:                                                                                     990,-

Szürke harcsa paprikás kapros-túrós galuskával:                                                           2.500,-

Vajhalfilé karamellizált fokhagymával, körtével, gorgonzolamártással és salátával:        2.500,-

 

További információ és asztalfoglalás:

72/671-235

kolostorvar@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.