Pécsvárad
?°C
?
?
 

Étterem

István Király Étterem

 

 

Az István Király Étterem házias, vidéki ízeket kínál, de igyekszünk minden elképzelést megvalósítani, ha Ön és vendégei más ételekre  vágynak. A’la carte és napi menüs kínálatunkat rendszeresen színesítik tematikus  hétvégék és különböző vacsoraestek.

Legyen Ön is a vendégünk! Szeretettel várjuk!

 

 


 

 

 

 

 

Éttermünk a vár keleti szárnyában, az egykori uradalmi irodák helyén található. Ez az épületrész a barokk korban épült. A vendégek két keresztboltozatos helyiségben foglalhatnak helyet, ezek a - legfeljebb 20-20 fő befogadására alkalmas - termek kellemes, intim, romantikus hangulatot biztosítanak a vacsorához, ebédhez.  Szállóvendégeink itt fogyaszthatják el reggelijüket.

Nagyobb társaságoknak a barokk helyiségekhez kapcsolódó Szent Gellért teremben terítünk. Az eredeti várfalhoz „ragasztott” teremnek – bár csupán 1988-ban épült – középkori hangulata van. Népszerű helyszín: családi ünnepek, baráti találkozók, sőt kisebb létszámú esküvők is kényelmesen lebonyolíthatók itt.

Éttermünk 3d nézetben

Szép időben a varázslatos várteraszt ajánljuk vendégeinknek: ezeréves falak között, a romkertre tekintve fürdik a napfényben, és a külvilág zaját kizárva madárcsicsergéssel muzsikál. A múzeumlátogatók is szívesen megpihennek itt egy-egy finom kávé vagy más frissítő mellett, de a különleges környezet kedvelt a gyertyafényes, romantikus vacsorák, valamint a nagy családi ebédek helyszíneként is.

Várterasz 3d nézetben

Esküvők, egyéb nagyobb rendezvények lebonyolításához a Palotaszárny termei, illetve jó idő esetén a szabadtéri Hodály áll vendégeink rendelkezésére. Bővebb leírás ezekről a Rendezvényhelyszínek menüpontban található!

 

Kapcsolódó galéria

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Szuper Szállás - István Király Szálló Pécsvárad