Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Étterem

Éttermünk a vár keleti szárnyában, az egykori uradalmi irodák helyén található. Ez az épületrész a barokk korban épült. A vendégek két keresztboltozatos helyiségben foglalhatnak helyet, ezek a legfeljebb 20-20 fő befogadására alkalmas termek kellemes hangulatot biztosítanak a vacsorához, ebédhez. 

Nagyobb társaságoknak a barokk helyiségekhez kapcsolódó Szent Gellért teremben terítünk. Az eredeti várfalhoz „ragasztott” teremnek – bár csupán 1988-ban épült – középkori hangulata van. Népszerű helyszín: családi ünnepek, baráti találkozók, sőt kisebb létszámú esküvők is kényelmesen lebonyolíthatók itt.

Szép időben a varázslatos várteraszt ajánljuk vendégeinknek: ezeréves falak között, a romkertre tekintve fürdik a napfényben. A múzeumlátogatók is szívesen megpihennek itt egy-egy finom kávé vagy más frissítő mellett, de a különleges környezet kedvelt a gyertyafényes, romantikus vacsorák, valamint a nagy családi ebédek helyszíneként is.

Esküvők, egyéb nagyobb rendezvények lebonyolításához a Palotaszárny termei, illetve jó idő esetén a szabadtéri Hodály áll vendégeink rendelkezésére. Bővebb leírás ezekről a Rendezvényhelyszínek menüpontban található!

Kiszállítási területek és árak:

Pécsvárad, Nagypall, Zengővárkony, Erzsébet ingyenes
Lovászhetény, Szilágy, Martonfa 800,-Ft
Hosszúhetény, Hird: 1.000,-Ft
Berkesd, Kékesd, Fazekasboda: 1.200,-Ft
Erdősmecske, Szellő: 1.400,-Ft
Kátoly, Pécs-Vasas: 1.600,-Ft
Geresdlak: 2.000,- Ft
Pécs: 2.700,-Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó galéria

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.