Pécsvárad
?°C
?
?
 

Ifjúsági táborhely

 

A Dombay-tavi Ifjúsági Tábor 40 fő befogadására alkalmas. Az egykori malomházban kialakított szállóépület vendégei három szobában szállhatnak meg, amiket társalgó egészít ki. A mindettől külön álló közösségi épület néhány éve épült. A kényelmes, konyhaegységet is magába foglaló közösségi helyiség különféle foglalkozásoknak, képzéseknek, de akár ünnepeknek is lehet színtere. Ebben az épületben találhatók a mosdók is.

Az étkezés megoldható helyben, a Pécsváradi várból frissen szállítjuk a reggelit, ebédet, vacsorát. A táborban megszállóknak az udvari fedett szabadtéri színpad, valamint sportpálya is rendelkezésükre áll.

Szolgáltatások: tollaspálya, ping-pong asztal, focipálya, kempingezési lehetőség, túrázási lehetőség.

Aktuális szállásárak: 2.000,- Ft/fő/éj

Étkezés díja (táborba szállítva):
Reggeli: 800Ft/fő/nap, Félpanziós ellátás: 1400 Ft/fő/nap, Háromszori étkezés: 1900 Ft/fő/nap

IFA, 18 éven felüli vendégeink részére: 300,- Ft/fő/éj
Közösségi épület terembérleti díja: 20.000,- Ft/ nap

 

A Dombay-tó gyönyörű természeti környezetben fekvő, mesterséges tavacska Pécsvárad mellett. 1960-ban építették ki, s hat esztendővel az után nevezték el Dombay János régészről, a Baranya megyei múzeumok egykori főigazgatójáról. Dombay János ugyanis ezen a területen is végzett ásatásokat, kutatva a környék ókorig visszavezető múltját.

A tó népszerű turistaközpont, melyet hétvégi házak vesznek körül. Főleg a környékbeliek keresik fel fürdési céllal, hiszen a tó keleti részén – részben lebetonozott mederrel - szabad strand üzemel. A parton kialakított horgászhelyek, valamint szalonnasütők várják a látogatókat, akik a nyári hónapokban vízibiciklizhetnek és csónakázhatnak is a tavon.

A tóvölgyben egykoron vízimalmok sora állt, melyek közül manapság több is felújítva, lakóházként, illetve táborként üzemel.

További információ:
Cím: 7720 Pécsvárad, Patak u. 2. - Dombay-tó
Email cím: info@pecsvaradivar.hu

Telefon: +36 70 883 6015

 

Kapcsolódó galéria

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Szuper Szállás - István Király Szálló Pécsvárad