Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Ifjúsági táborhely

 

A Dombay-tavi Ifjúsági Tábor 40 fő befogadására alkalmas. Az egykori malomházban kialakított szállóépület vendégei három szobában (2 db 16 férőhelyes, 1 db 8 férőhelyes) szállhatnak meg, amiket társalgó egészít ki. A külön álló közösségi épület néhány éve épült. A kényelmes, konyhaegységet is magába foglaló közösségi helyiség különféle foglalkozásoknak, képzéseknek, de akár ünnepeknek is lehet színtere. Ebben az épületben találhatók a mosdók is.

Az étkezés megoldható helyben, önellátással vagy a Pécsváradi ÉLMÉNYVÁRból frissen szállított ételekkel, de akár a várétteremben is elfogyaszthatják az ebédet, vacsorát.

Az udvaron fedett szabadtéri színpad, valamint sportpálya is rendelkezésükre áll.

Szolgáltatások: tollaspálya, ping-pong asztal, focipálya, kempingezési lehetőség, túrázási lehetőség.

EXTRA-szolgáltatás: a szállóvendégek a várat térítésmentes vezetéssel ismerhetik meg!

Szállásárak: 3.500,- Ft/fő/éj

IFA, 18 éven felüli vendégeink részére: 300,- Ft/fő/éj

Közösségi épület terembérleti díja: 35.000,- Ft/ nap;
több napos foglalás esetén a 2. naptól: 15.000,- Ft/nap

Étkezés: Kérje egyedi ajánlatunkat elérhetőségeinken!

A Dombay-tó gyönyörű természeti környezetben fekvő, mesterséges tavacska Pécsvárad mellett. 1960-ban építették ki, s hat esztendővel az után nevezték el Dombay János régészről, a Baranya megyei múzeumok egykori főigazgatójáról. Dombay János ugyanis ezen a területen is végzett ásatásokat, kutatva a környék ókorig visszavezető múltját.

A tó népszerű turistaközpont, melyet hétvégi házak vesznek körül. Főleg a környékbeliek keresik fel fürdési céllal, hiszen a tó keleti részén – részben lebetonozott mederrel - szabad strand üzemel. A parton kialakított horgászhelyek, valamint szalonnasütők várják a látogatókat, akik a nyári hónapokban vízibiciklizhetnek és csónakázhatnak is a tavon.

A tóvölgyben egykoron vízimalmok sora állt, melyek közül manapság több is felújítva, lakóházként, illetve táborként üzemel.

További információ:
Cím: 7720 Pécsvárad, Patak u. 2. - Dombay-tó
Email cím: info@pecsvaradivar.hu

Telefon: +36 70 883 6015

 

Kapcsolódó galéria

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.