Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Captcha

Hozzászólások

 • Varga József és Vargáné Kránicz Erzsébet
  2018. január 01. 
  Köszönjük a szálloda minden dolgozójának a tökéletes ellátást. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Külön köszönet a szilveszteri buliért finom volt a vacsora és jo volt zene is! Jol éreztük magunkat! Kívánunk mindenkinek nagyon boldog és eredményekben gazdag 2018-as esztendőt.
 • Kardos Csaba
  2016. augusztus 04. 
  Júliusban töltöttünk ezen a szép helyen 5 napot, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! A személyzet kedves, segítőkész; a panoráma gyönyörű, remek a hangulat, az ételek pedig nagyon finomak!!! Csak így tovább! :)
 • Szabó Mónika
  2016. május 22. 
  Tökéletes 4 napot töltöttem a szállóban. A személyzet barátságos, kedves és segítőkész. Az ellátás kifogástalan. A félpanziós ellátásban kapott ebéd mindig finom volt és személy szerint számomra olyan sok, hogy akár 2 étkezésre is elég lett volna. A környezet csodálatos békés, csendes, és egyben inspiráló is azoknak, akik valóban pihenni vágynak, vagy épp csak szeretnének kiszállni néhány napra a mókuskerékből! Csak ajánlani tudom ezt a helyet bárkinek! Én biztos, hogy újra eljövök ide már idén nyáron! Az itt dolgozóknak egytől egyig kívánok egészséget, jókedvet és sok sikert a további munkához! u.i. Kérlek szépen Benneteket, ha lehet, a kis gesztenyfa sorsát viseljétek a szíveteken! (Köszönöm! :) )
 • Magyar Lilla
  2015. április 29. 
  Csak elismerésünket tudjuk tolmácsolni az elmúlt évben történt változásokért! Külön köszönet a vár dolgozóinak a körbevezetésért! Öröm látni, hogy számukra ez nem csak munka, hanem szívvel-lélekkel ápolják a vár 1000 éves történelmét! További sok sikert kívánunk!
 • Hutterer Bea
  2014. szeptember 15. 
  Sziasztok! Augusztusban jártunk itt a párommal, ahol meglátogattuk többek között az éttermet is. Nagyon hangulatos, a kinti rész gyönyörű panorámával rendelkezik. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás pedig kifogástalan volt. Nagyon szép hely, ajánlom mindenkinek.

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.