Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

A Hetirajz csoport kiállítása a pécsváradi várban

2020. július 18.  Vissza a programokhoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hetirajz csoport 2018-ban, egy internetes játék formájában alakult azzal a céllal, hogy a hazai képzőművészek, profi és műkedvelő grafikusok, festőművészek, illusztrátorok hétről hétre szabadon, csak az alkotás öröméért rajzolhassanak. Az időközben kétezer fősre gyarapodott csoport mostanra valódi, rangos alkotóközösséggé nőtte ki magát, amely számos jó nevű művészt tudhat a tagjai között.

Ez a közösség döntött úgy, hogy első, nyilvános bemutatkozásának helyszínéül a pécsváradi várat választja. Ebből az alkalomból magyar írók és költők (Író Cimborák) “illusztráltak” néhányat versekkel és novellákkal a kiválasztott grafikák közül.

Szeretettel meghívjuk tehát a képzőművészetek és irodalom iránt érdeklődőket 2020. július 18-án (szombaton) 16 órára, a kiállítás ünnepélyes megnyitójára!
A kiállítást megnyitja Nemes Zoltán grafikusművész, a Hetirajz csoport alapítója és köszöntőt mond Zádori János, Pécsvárad város polgármestere.

A kiállítás augusztus 25-ig lesz látogatható a vármúzeum nyitvatartási idejében.

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.