Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Határtalan lakoma

2015. szeptember 19.  Vissza a programokhoz

A millenniumi év kiemelkedő eseménye a Határtalan Dézsma Lakoma, ahol Pécsvárad városa az egykori apátsági birtok településeinek képviselőivel egy nagy közös sütést-főzést-lakmározást csap a pécsváradi várban. Az eseményen már az előkészületektől várjuk a kedves résztvevőket, aki kedvet kap, be is kapcsolódhat a finomságok elkészítésébe!

Amire biztos lehet számítani: nyárson sül majd a szürkemarha, a horvátországi Csúzából érkező vendégeinknek köszönhetően pedig mindenki megkóstolhatja a híres csúzai halászlevet is. A környékbeli települések asszonyai többek között lepényekkel, kemencés kuglóffal,  gesztenyés süteményekkel készülnek, csúzai barátaink pedig elhozzák a dél-baranyai borokat is magukkal. Egy igazi nagy lakomához méltóan természetesen az élő muzsika- és nótaszó sem marad majd el.

A rendezvény kóstolójeggyel látogatható, délelőtt 10 órától, de a főételek elkészülésére a déli harangszót követően lehet csak számítani!

A rendezvény ideje alatt a Pécsváradi Vár látnivalói, múzeuma és ispotálya, illetve az István Király Étterem is a szokott nyitva tartás szerint várja a kedves vendégeket!

 

Előjegyzés kóstolójegyre, illetve további információ a Pécsváradi Várban:

tel.: 72 671 235, és 30 3878 435

e-mail: kolostorvar@gmail.com

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Pécsvárad Város Önkormányzata

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.