Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Kalandhétvégék

Rapunzel Éjszakája

Kishercegnők délutánja és pizsipartija a várban sok játékkal, mulatsággal, tündérvacsival és mesereggelivel, kislányok (5-10 évesek)  és anyukájuk számára.

Haladó Hercegnők Hétvégéje

Végzett Rapunzel-hercegnők és anyukájuk mesés programja igazi magyar hercegnőkkel és királylányokkal - sok játékkal, mulatsággal, várban alvással, gyertyás várlátogatással, pizsipartival, vacsorával, reggelivel.

Lovagok Éjszakája

Apródképző és bátorságpróba sok játékkal, mulatsággal, a sárkányok vacsorájával és az óriások reggelijével kisfiúk (5-10 évesek) és apukájuk számára.

Kalandedzett Lovagok  Hétvégéje

Végzett lovagjaink számára kitalált haladó program, mely még komolyabb kihívások és próbatételek elé állítja őket…

Csakanyu

Édesanya-kényeztető program varázslatos környezetben, jó társaságban, sok-sok feltöltő egységgel, úgy mint: lelki tréning, masszázs, szépészeti tanácsok, ékszerkészítés, gyógynövénykereső-séta, ispotály-látogatás (illat- és sókamra), borkóstoló, papírzsepis film, ínyencvacsora, fitneszreggeli...

 

Családi kalandhétvégéink minden esetben péntek-szombati napokon kerülnek megrendezésre. A következő alkalom időpontjáról a Programnaptárban vagy a Csomagajánlataink menüpontban tájékozódhat. További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek valamelyikén:

e-mail: info@pecsvaradivar.hu

tel.: (72) 671 235, (30) 387 8435

Kapcsolódó galéria

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.