Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Rendezvényhelyszínek

A vár zegzugai, hangulatos termei-terei bármely rendezvénynek méltó környezetet biztosítanak, legyen szó akár családi ünnepekről (születésnap, keresztelő, ballagás, lakodalom stb.), akár céges rendezvényekről (pl. tréningek, képzések, jubileumok, konferenciák). Az éttermi és szállodai szolgáltatásaink, a rendelkezésre álló technikai eszközök, bútorok, egyéb felszerelések, a helyben adott programlehetőségek, valamint a felkészült személyzet pedig a rendezvények gördülékeny lebonyolítását garantálják.  

A rendelkezésre álló termeink, tereink:

 • Szent László terem
  85 nm-es, boltozatos, földszinti terem, kiállításra is alkalmas.
   
 • Asztrik apát terem
  91+40 nm-es (beleértve a lépcsőházat és a két bevezető kistermet is), a palotaszárny emeletén dekoratív, apszissal záródó, sötétíthető terem, mely asztal melletti ültetéssel 100 fő, előadótermi berendezéssel kb. 120 fő befogadására is alkalmas.
 • Béla király terem
  52+27 nm-es (beleértve a lépcsőházat és a két bevezető kistermet is), a palotaszárny emeletén dekoratív, nyitott fedélszékes, sötétíthető terem, mely a várfalról közvetlenül megközelíthető; előadótermi berendezéssel kb. 60 fő befogadására alkalmas.
   
 • Szent Gellért terem
  55 nm-es, a keleti szárny földszintjén található terem, közvetlen kapcsolatban az étteremmel és a szállóval; az egyik fala maga a várfal.
   
 • István Király Étterem
  2 db 25 nm-es, boltozatos terem a földszinten, közvetlenül a konyha mellett.
   
 • Hodály (új!)
  200 nm-es, fedett, de az oldalán nyitott rendezvénytér. 2014 nyarától áll rendelkezésre.
   
 • Várkápolna
  Felszentelt kápolna a 10. századból. Csak a funkciónak megfelelő rendezvényre használható.
   
 • Szabadtéri helyszínek
  A várudvar számos különleges hangulatú teret, zugot kínál szabadtéri szertartások, fogadások lebonyolítására az egykori gótikus templom romjai között, pl. Szent István szobránál vagy a mandulafa tövében.
   
 • Várterasz
  Részben egy ősi hárs, részben napernyők árnyékában, a romkert és gyógynövénykert mellett található terasz, közvetlen kapcsolattal az étteremhez.

Tekintse meg az alábbi MICE-ajánlatunkat ide kattintva!

Étkezés vagy más szolgáltatás megrendelése esetén a terembérleti díjaktól eltekintünk!

Kérjen tőlünk konkrét ajánlatot!

Kapcsolódó galéria

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.