Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Captcha

Hozzászólások

 • Anya és lánya
  2024. január 09. 
  A Hercegnők éjszakája program felnőttként is élvezhető volt, minden színvonalas volt, szuperül szervezett, finom ételek...csak jót tudok mondani. Sok helyen jártunk már, de ez a kedvenc helyeink, programjaink közé került. Köszönünk mindent, minden jót, és további sok sikereket kívánunk!
 • Zimmermann Erzsébet
  2024. január 02. 
  Köszönjük szépen a dec.30-i szíveslátást, maximálisan elégedettek voltunk a látottakkal, az idegenvezetéssel és az éttermi vendéglátással egyaránt! Pécsvárad egy olyan hely, ahol a várban valóban élmény vár!!!
 • Bodó Józsefné
  2023. november 29. 
  Tisztelt Pécsváradi Vár! 2023. november 25-én, Heves vármegyéből érkeztünk férjemmel Pécsváradra. Tárlatvezetőnk Dékány Károlyné, Ibolya volt. Megfogott bennünket az az alázat, amivel elmesélte a monostor történetét, párhuzamba hozva a múltat, a jelenkorral. Látszik, hogy számára fontos a régi értékek megőrzése, hiszen, őt idézve, " varázslatos az a hely, ahol nagy elődeink koptatták a földet"- . Úgy mesélt a régmúltról, hogy olyan laikus emberek, akik nem mélyednek el törtenelmünkben, is élvezettel hallgatták. Párhuzamba hozta a múltban történteket a jelen történéseivel, a helyi sajátosságokkal. Szeretettel beszélt nemcsak a monostorról, hanem Pécsváradról is, ezért úgy érezzük, igazi lokálpatrióta lehet személye. Köszönjük ezt a csodás délelőttöt, és Önök méltán büszkék lehetnek, Dékány Károlyné, Ibolya tudására, emberszeretetére, lelkiismeretességére és legfőképp szűkebb környezete irányában érzett alázatára. Nem utolsó sorban, szeretnénk megköszönni azt a kedvességet is, hogy kérésünkre fél órával később kezdődött a tárlatvezetés. Kellemes érzéssel távoztunk, és tervezzük a következő látogatást. Tisztelettel és üdvözlettel, jó egészséget kivánva: Bodó József Bodó Józsefné Kál, 2023. November 28.
 • Varga József és Vargáné Kránicz Erzsébet
  2018. január 01. 
  Köszönjük a szálloda minden dolgozójának a tökéletes ellátást. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Külön köszönet a szilveszteri buliért finom volt a vacsora és jo volt zene is! Jol éreztük magunkat! Kívánunk mindenkinek nagyon boldog és eredményekben gazdag 2018-as esztendőt.
 • Kardos Csaba
  2016. augusztus 04. 
  Júliusban töltöttünk ezen a szép helyen 5 napot, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! A személyzet kedves, segítőkész; a panoráma gyönyörű, remek a hangulat, az ételek pedig nagyon finomak!!! Csak így tovább! :)

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.