Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 

Captcha

Hozzászólások

 • Szabó Mónika
  2016. május 22. 
  Tökéletes 4 napot töltöttem a szállóban. A személyzet barátságos, kedves és segítőkész. Az ellátás kifogástalan. A félpanziós ellátásban kapott ebéd mindig finom volt és személy szerint számomra olyan sok, hogy akár 2 étkezésre is elég lett volna. A környezet csodálatos békés, csendes, és egyben inspiráló is azoknak, akik valóban pihenni vágynak, vagy épp csak szeretnének kiszállni néhány napra a mókuskerékből! Csak ajánlani tudom ezt a helyet bárkinek! Én biztos, hogy újra eljövök ide már idén nyáron! Az itt dolgozóknak egytől egyig kívánok egészséget, jókedvet és sok sikert a további munkához! u.i. Kérlek szépen Benneteket, ha lehet, a kis gesztenyfa sorsát viseljétek a szíveteken! (Köszönöm! :) )
 • Magyar Lilla
  2015. április 29. 
  Csak elismerésünket tudjuk tolmácsolni az elmúlt évben történt változásokért! Külön köszönet a vár dolgozóinak a körbevezetésért! Öröm látni, hogy számukra ez nem csak munka, hanem szívvel-lélekkel ápolják a vár 1000 éves történelmét! További sok sikert kívánunk!
 • Hutterer Bea
  2014. szeptember 15. 
  Sziasztok! Augusztusban jártunk itt a párommal, ahol meglátogattuk többek között az éttermet is. Nagyon hangulatos, a kinti rész gyönyörű panorámával rendelkezik. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás pedig kifogástalan volt. Nagyon szép hely, ajánlom mindenkinek.
 • Fungné Tar Erzsébet
  2014. május 13. 
  Sziasztok! Mi május elején (05.09.-10) voltunk ebben a gyönyörű várban a 4.osztályosokkal! Mindenki nagyon jól érezte magát! A programok nagyon jók voltak,a gyerekek örömmel dolgoztak együtt az animátorokkal(Asztrik apát)!!! Külön köszönet Neki a sok-sok türelemért!! Nagyon sok élménnyel jöttünk el! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük!
 • Antal Géza apátplébános
  2012. augusztus 10. 
  „A jó Isten áldja meg ezt a házat, s ennek a gazdáját, s fordítsa vissza nékik a szíves vendéglátást! Sok szeretettel kívánunk sok erőt a megkezdett jó munka folytatásához!”

Térkép

 

7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu

Vendégkönyv

Tovább

Hírlevél feliratkozás

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.